Învingătorii concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori adjuncți ai instituției

În data de 05.07.2023, în IP Gimnaziul „Gheorghe Rîșcanu”, or. Rîșcani, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori adjuncți ai instituției. Comisia de concurs a evaluat obiectiv candidații și a decis să desemneze, pentru perioada de 5 ani, următorii învingători:

1. Dna Dugan Ludmila, director adjunct pe instruire;
2. Dna Pîntea Lilia, director adjunct pe educație.

Felicitări pentru dna Dugan Ludmila care a pășit în cel de-al II-lea mandat de manager. Vă urez să Vă însoțească pretutindeni sănătatea, bunătatea și frumusețea, fiind generatorul tuturor faptelor mărețe , pe care le lăsați în urmă, să obțineți rezultate maxime în tot ceea ce faceți, să păstrați mereu zâmbetul fermecător, căldura și dragostea în suflet față de discipolii dvs., succese remarcabile în domeniul profesional, pace în familie și doar zile cu soare!

Felicitări și un sincer „Bun venit!” în colectivul nostru frumos și d-ei Pîntea Lilia! Vă urez multă sănătate, creativitate, noi inițiative și performanțe remarcabile! Fie ca obiectivele propuse să se realizeze și să atingeți noi culmi ale succesului. Iar colectivul Vă va fi mereu alături, susținându-Vă în implementarea lucrurilor frumoase.

Vin cu mii de mulțumiri pentru d. Batîr Elena care a activat în funcția de director adjunct/educație timp de 9 ani. Perioadă în care am realizat că suntem o echipă puternică și la bine, și la greu … Apreciem foarte mult eforturile dvs. în realizarea tuturor proiectelor instituționale. Întotdeauna V-am admirat standardele de înaltă calitate și creativitate. Personal, am învățat multe lucruri utile de la dvs. și Vă MULȚUMESC! Oricum, rămânem colege în continuare și sper la realizarea unui exemplu de bună cooperare, prietenie și muncă eficientă. Sunteți OMUL de încredere în orice circumstanțe, Vă apeciem și recunoaștem valoarea muncii dvs.!

irectorul gimnaziului Frecăuțanu Diana.